Οι ΗΠΑ ξανάρχονται για να πληρώσουμε τον μισθοφορικό στρατό

από 

megabox




Η ιστορία με την κρίση του ευρώ, την καταβύθιση ανθρώπων και εισοδημάτων στην Ελλάδα και τις αλλεπάλληλες συνόδους Κορυφής στην Ευρώπη, αφού προηγηθούν τα περίφημα τετ-α-τετ της Μέρκελ με τον Σαρκοζί με τα αμφιλεγόμενα φιλιά..., δείχνει ότι πάντα κατά την διάρκεια του πολέμου οι ευρωπαίοι προστρέχουν στις ΗΠΑ. Και αμέσως μετά οι αμερικανοί έρχονται στην γηραιά ήπειρο.
Αυτό εγινε το 1917, το 1942 και τώρα με τον οικονομικό και νομισματικό πόλεμο.
Οι Γερμανοί παραδέχονται πλέον ότι ο ρόλος που τους ανέθεσαν οι Αμερικανοί, με το ενιαίο νόμισμα (ευρώ) και την υποχρέωση μέρος των κερδών να δαπανηθούν για να στηρίξουν την Ευρώπη εν οψει αναδημιουργίας της Ρωσίας, δε μπορούν να τον εκλπηρώσουν. Κατέθεσαν λοιπόν την... εντολή και, έναντι των κερδών της τελευταίας δεκαετίας από το ευρώ και τα ελλείμματα του Νότου, δέχονται να δώσουν ένα ποσό στις ΗΠΑ (από την Bundesbank στο ΔΝΤ) που αναλαμβάνουν ξανά τα ηνία στην Ευρώπη. Από την οποία επιχείρησαν να απαγγιστρωθούν το 1999 προκειμένου να μειώσουν τα κρατικά ελλείμματα. Αλλά τα ελλείμμματα παραμένουν, ενώ ο τεράστιος αμερικανικός στρατός επιζητεί νέα κεφάλαια για την συντήρησή του. Ώστε να είναι ετοιμοπόλεμος στην περίπτωση που οι δανειστές αντιδράσουν στην πληθώρα δολαρίων που τυπώνει η Fed και έχουν κατακλύσει τον κόσμο.
Η συνάντηση Μέρκελ-Σαρκοζί δείχνει οτι οι Ευρωπαίοι, όχι μόνο αδυνατούν, πολιτικά και οικονομικά, να αναλάβουν τις τύχες της γηραιάς ηπείρου, αλλά καταφεύγουν σε ημίμετρα με αποτέλεσμα να ενταθεί η κρίση. Για να καταλήξουμε σε ένα κλειστό κλάμπ των ισχυρών, με τις χώρες της περιφέρειας να αποτελούν την καταναλωτική αυλή...
Previous
Next Post »